Verzekeringen 

Persoonlijk voor jou

Hoetmer Assurantiën heeft Zakelijke Verzekeringen als één van de specialismen binnen het bedrijf. Niet alleen beoordelen en adviseren wij welke bedrijfsverzekeringen nodig zijn, maar wij bekijken ook samen met jou welke risico’s afgedekt dienen te worden en welke risico's je wellicht zelf zou kunnen dragen. Dát is waar wij het verschil maken.

Minstens zo belangrijk

Minstens zo belangrijk: naast je staan als zich een schade voordoet. Ook op dergelijke momenten kun je op ons rekenen als deskundige en betrouwbare partij.

Alleen het afsluiten van een verzekering is niet zo moeilijk. Het maatwerk en de toegevoegde waarde die wij bieden tijdens ons adviestraject, dat is waar verzekeren volgens ons om draait. Wij begrijpen wat jouw drijfveer is als ondernemer!

Wegwijs worden in zakelijk verzekeren?

Voor jezelf of collectief

Mijn naam is Olaf Sven Hoetmer en ik ben gespecialiseerd in zakelijk verzekeren. Heb jij zelf of als onderneming vragen of problemen laat mij je dan helpen. Een helder advies bespaart tijd en moeite. Vraag nu nog een oriëntatiegesprek aan en laat mij je verder helpen.

Oriëntatiegesprek?

Wij helpen je graag op weg
+31 (0)35 62 82 277
of
Vraag een gesprek aan