Pensioenen

Persoonlijk voor jou

Pensioen is voor veel mensen niet direct een onderwerp waar men warm voor loopt. Het is ingewikkeld en als je jong bent vaak een "ver-van-je-bed-show". Naarmate de leeftijd vordert realiseer je je dat er toch iets moet gebeuren, maar er is nog tijd genoeg. En tegen de tijd dat je dan toch echt iets moet gaan doen, is de resterende tijd vaak tekort of zijn de kosten te hoog. Herkenbaar?

 

Doelstelling

Onze doelstelling is eenvoudig: complexe zaken simpel maken of beter gezegd in "Jip-en-Janneketaal" jouw pensioendossier uitleggen en dat zowel aan de werkgever als de werknemer. Wij zijn niet van de ingewikkelde presentaties, maar hebben als doelstelling jou meer inzicht over jouw pensioen te geven en hebben hier alle know-how voor in huis.

Wegwijs worden in pensioenland?

Voor jezelf of collectief

Mijn naam is Jacqueline van Altena en ik help je graag wegwijs worden in het pensioenwezen. Het vinden van de juiste oplossing voor jouw probleem kan vaak uitmonden in een lange zoektocht door een jungle van informatie. Vraag nu nog een oriëntatiegesprek aan en laat mij je adviseren.

 

tel: +31 (0)35 30 38 117  

mob: +31 (0)6 54 96 82 22

mail: jacqueline@vanaltenaadvies.nl  

 

Voor wie?

Voor wie? Uiteraard kun je bij ons terecht als particulier met vragen over pensioen of jouw lijfrenteverzekering in de privésfeer, maar ook de ondernemer of DGA en bedrijven zijn bij ons van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.