Vermogensplanning

Plan jouw toekomst

Wat is “financial life planning” of vermogensplanning? Het antwoord hierop is simpel: dat ben jij! Jouw financiële huishouding, jouw financiële doelen, jouw wensen en dromen en bepalen welke financiële middelen hiervoor benodigd zijn.

Wij luisteren naar jouw wensen en kijken samen met jou naar het geheel. Daarbij is onze insteek om juist niet vanuit het financiële product (zoals een hypotheek, pensioen of beleggingsrekening) te denken, maar vanuit de gestelde doelen en hoe die te faciliteren. Vervolgens bekijken we welke financiële producten daarvoor benodigd zijn.

Dit is exact de reden waarom wij het Vermogensplanning noemen en geen Vermogensbeheer.

 

Vermogensplanning

Vermogensbeheer is statisch en daarbij zien wij vaak de volgende situatie zich voordoen: een jaarlijks gesprek met de adviseur over het rendement van het afgelopen jaar, en hierop volgend kijkend naar de beleggingsstrategie voor het volgende jaar.

Bij Hoetmer Assurantiën haal je meer uit een gesprek. Vermogensplanning bij Hoetmer is het planmatig beheren van jouw vermogen. Belangrijk is om haalbare doelen te stellen en periodiek deze te blijven monitoren, en waar nodig samen met jou aan te passen.

Met vertrouwen jouw eigen vermogen beheren, daar staan wij voor.

Jouw vermogen in goede handen?

Voor jezelf of collectief

Mijn naam is Jörn Hoetmer kun je bij mij terecht met vragen of om meer informatie omtrent vermogensplanning en beleggen. Om tot een juiste oplossing te komen voor een bepaald vraagstuk kan veel tijd kosten. Bespaar tijd en moeite en laat ons je adviseren. Maak het jezelf gemakkelijk en vraag een oriëntatiegesprek aan.

 

Oriëntatiegesprek?

Wij helpen je graag op weg
+31 (0)35 62 82 277
of
Vraag een gesprek aan

Beleggingsstrategie

In veel gevallen is een goede beleggingsstrategie hiervoor de juiste basis, maar beleggen is geen doel op zich of een middel om jouw doelstellingen te behalen. Tijdens gesprekken met onze cliënten merken wij vaak dat de nadruk voor hen ligt op welk beleggingsfonds te kiezen en welk moment in de markt stappen. Echter, wist je dat 80% van jouw rendement wordt gemaakt op basis van hoe wij met jou de risico's verdelen, en niet door specifieke fondskeuze?

Beleg je graag zelf, als een soort hobby? Zeker blijven doen, met een klein deel van jouw vermogen. Maar wil je een planmatige aanpak op basis van jouw wensen en doelstellingen kunnen benoemen op de lange termijn, dan kunnen wij jou zeker van dienst zijn.