Uitbreiding diensten Hoetmer Adviesgroep

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1934 hebben wij verschillende disciplines aan ons kantoor toegevoegd. Na een jarenlange dienstverlening op het gebied van verzekeringen kwam de uitbreiding met pensioen- en hypotheekadvies en sinds enige jaren ook vermogensplanning.

Vanuit de vermogensplanning wordt ons steeds vaker gevraagd of wij onze cliënten breder zouden kunnen bedienen. Voor ons is dat uiteraard een mooi compliment; onze cliënten zien ons als vertrouwenspersoon aan wie zij al hun vraagstukken willen voorleggen.
In 2020 hebben wij onze dienstverlening daarom uitgebreid met een separate onderneming: Veldhoeve Family Office. Zoals u van ons gewend bent, willen wij ook met deze nieuwe onderneming op professionele en deskundige wijze aan de slag en in dat kader zijn wij een samenwerking aangegaan met een bestaande partij. Zodoende kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat uw belangen goed en op onze vertrouwde wijze behartigd worden.

Graag stellen wij Veldhoeve Family Office aan u voor

Veldhoeve Family Office biedt begeleiding bij vraagstukken op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied voor particulieren én voor ondernemers en hun ondernemingen.

Veldhoeve Family Office heeft als doel u te ontzorgen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Uw financiële situatie wordt door ons in beeld gebracht en samen met u worden er doelen gesteld ten aanzien van inkomen en vermogen. Waar liggen de risico’s? Is het rendement in lijn met uw verwachtingen? Welke kosten drukken op het rendement? En heel belangrijk: wie coördineert dit alles voor u?

Wij zorgen dat de partijen waarmee u zaken doet zich aan de afspraken houden. U kunt hierbij denken aan bankiers, vermogensbeheerders, accountants, fiscalisten en notarissen. De adviezen die zij aan u uitbrengen moeten bij elkaar komen, op elkaar aansluiten en bijdragen aan het verwezenlijken van uw persoonlijke doelen. Onze werkzaamheden zijn erop gericht uw doelen te bewaken en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden richting uw adviseurs te coördineren en daar waar mogelijk ook af te handelen.
Wij geloven in een lange termijn relatie met onze cliënten en zullen ook de contacten met uw bestaande adviseurs goed onderhouden.

Wel staat in onze dienstverlening het optimaliseren van uw wensen voorop. In de aansturing richting uw adviseurs zullen we dit gegeven altijd als uitgangspunt nemen. Wij rapporteren aan u op overzichtelijke wijze over de ontwikkelingen van het vermogen en evalueren periodiek met u of de initiële uitgangspunten nog steeds de juiste zijn.

Onze dienstverlening is maatwerk en u bepaalt welke zaken u aan ons uit handen wilt geven!

Het team van Veldhoeve Family Office

drs. Amanda Kruijssen

Amanda is een pragmatische, cliëntgerichte denker en een energieke, resultaatgerichte doener. Zij rondde haar studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in 1994 af. Daarna startte zij een 20-jarige carrière bij verschillende grootbanken en private banks.

In haar dienstverlening is Amanda volledig en verbindend. Kortom, zij brengt een ruimer aanbod dan andere (financiële) dienstverleners en handelt uitsluitend vanuit uw perspectief en uw belang. Het starten van een eigen onafhankelijk kantoor in 2014 lag daarmee voor de hand. Op deze manier zet zij haar jarenlange en brede ervaring in het vak rechtstreeks voor u in

Helfred Woortmeijer

Helfred is een verbinder pur sang met een doelgerichte aanpak waarbij de doelen en wensen van de klant altijd centraal staan. Na zijn studie heeft hij het kadertraineeship bij ABN Amro met succes afgerond waarna hij zakelijke cliënten heeft begleid, zowel in het Midden en Klein Bedrijf als in het Corporate Finance segment. Ook in het particulier domein heeft hij jarenlange ervaring opgebouwd als Districtsdirecteur Particulieren en meest recent als Directeur Private Banking bij de Rabobank.

De behoefte van klanten aan een ruimer en persoonlijker aanbod en onafhankelijk advies hebben hem ertoe aangezet de stap naar zelfstandigheid te nemen en als family officer te starten.
In de rol van financieel regisseur en vertrouwenspersoon voor u, uw onderneming en uw familie verstrekken Amanda en Helfred inzicht en overzicht waardoor u controle en rust ervaart en zich kunt bezighouden met zaken die echt belangrijk voor u zijn.

Onze aanpak

Veldhoeve Family Office is een multi-family office en ondersteunt reeds meerdere vermogende families, particulieren en ondernemers bij al hun persoonlijke en zakelijke activiteiten. Bij Veldhoeve Family Office is de dienstverlening voor financieel management en lifestyle management verenigd in één kantoor.

Financieel Management

Veldhoeve Family Office kan u begeleiden op het gebied van:

 • Financiële administratie en rekeningenbeheer
 • Belastingaangiften privé en zakelijk verzorgen
 • Fiscale en juridische vraagstukken
 • Inkomens- en vermogensplanning
 • Vermogensbeheer
 • Advisering bedrijfsbelangen of andere vermogensbestanddelen
 • Beheren van (verhuurd) onroerend goed
 • Estate Planning: opstellen schenkingsplan en (levens-)testament
 • Optreden als (levens-)executeur en bewindvoerder

Lifestyle Management

Veldhoeve Family Office assisteert, verzorgt en/of bemiddelt op het gebied van:

 • Beheren van kunstcollecties en (klassieke) auto’s
 • Plannen van (exclusieve) reizen en evenementen
 • Beveiliging in en om het huis
 • Particuliere thuiszorg

Samenwerking

Uiteraard is deze opsomming van onze ondersteuning niet uitputtend. Afhankelijk van uw behoefte organiseren wij een groot scala aan andere diensten. Wij doen dit in samenwerking met adviseurs met wie u samenwerkt of uit ons eigen zorgvuldig opgebouwde netwerk van externe partners. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Wat andere families ervaren

 • Professionele begeleiding op financieel gebied
 • Deskundige vertegenwoordiging bij professionele partijen
 • Allround sparringpartner voor financiële, fiscale en juridische vraagstukken
 • Overzicht, inzicht en rust door heldere en adequate financiële rapportages
 • Lifestyle ondersteuning waardoor een drukbezet leven nog aangenamer wordt gemaakt.

Wij zijn er voor u!

Uiteindelijk bepaalt u hoe de ondersteuning door Veldhoeve Family Office er precies uit moet zien en op welke gebieden u ontzorgd wilt worden. Onze gezamenlijke deskundigheid, integriteit en vertrouwen zorgen ervoor dat u financiële ontzorging en continuïteit ervaart.

Graag vertellen zij u meer over onze nieuwe dienstverlening in een persoonlijk gesprek!

U kunt ons te allen tijde bereiken:

Amanda Kruijssen 06-22 07 59 02 amanda@veldhoevefamilyoffice.nl
Helfred Woortmeijer 06-23 79 10 46 helfred@veldhoevefamilyoffice.nl