Hypotheken

Een hypotheek op maat

Of je nu een starter op de woningmarkt bent, een grotere woning op het oog hebt of ondernemer bent met specifieke vragen, je bent bij ons aan het juiste adres voor alles omtrent hypotheken. Wij kennen alle ins en outs van deze markt. Voor elke vraag op het gebied van hypotheken hebben wij een passend antwoord voor jou, bijvoorbeeld:

  • Je hebt vragen over het kopen van een huis als ondernemer, met welk zakelijk inkomen kunnen we rekenen.
  • Je hebt vragen over het kopen van jouw huurwoning middels bijvoorbeeld een “KoopGoedkoop regeling” of actuele regelgeving.
  • De meest belangrijke vragen voor een starter hebben wij samengevoegd in 1 volledig overzicht. Deze ontvang je tijdens de eerste afspraak.

Een hypotheek is iets persoonlijks en verdient de juiste aandacht!

Ontzorgen

Vaak horen wij dat ons advies als prettig en professioneel wordt ervaren, omdat wij gezamenlijk met jou gaan:  rekenen, brainstormen, inzicht geven hoe het persoonlijk advies tot stand komt en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je kunt daarbij denken aan de volgende zaken:

  • Waarom een bepaalde geldverstrekker?
  • Waarom een bepaalde hypotheekvorm?

Wij kunnen het je allemaal haarfijn vertellen. Sterker nog, onze keuzes en advies krijgt je aan het einde van het hypotheektraject van ons als rapport overhandigd. Tijdens het koopproces komen er zoveel zaken en informatie op je af, dat wij het prettig vinden wanneer je het gehele hypotheektraject nadien nog eens rustig kunt nalezen. Ontzorgen noemen wij dat, jij koopt de woning en wij regelen het proces erachter.

Wij luisteren

Luisteren naar jouw wensen en gezamenlijk met jou tot een passend advies komen, dat is wat ons uniek maakt.

Op basis van recensies van onze cliënten op Advieskeuze.nl en Independer wordt onze dienstverlening op het gebied van hypotheken niet voor niets gemiddeld met een vijf sterren beoordeeld. Dat is onze beloning voor een goed hypotheekadvies.